Over mij

Wat super leuk dat je op mijn website bent! Ik ben Carolien Coster een gepassioneerd lifestyle fotograaf. Ik ben 37 jaar, getrouwd met mijn super leuke man Kalle en moeder van 3 kinderen Liv (8 jaar) Leif (5 jaar) en Seve (3 jaar oud). Wij zijn een aantal jaar geleden verhuisd vanuit Amsterdam naar Roelofarendsveen. Mijn man wilde een eigen huis aan het water met steiger voor onze boot. Dat was moeilijk te vinden in Amsterdam 🙂 Vandaar dat we iets zijn afgezakt en hier nu wonen. Een heerlijke plek vlakbij de grote steden, het strand en in een waterrijke omgeving. 

Ik ben een energiek en vrolijk persoon en doe graag heel veel tegelijk. Van alle ballen in de lucht houden krijg ik energie van. Never a dull moment zowel thuis niet als op zakelijk gebied.

WAT IK HET LIEFSTE DOE

Ik ben heel erg gepassioneerd in het maken van foto’s van mensen en daarin leg ik het liefste de liefde en emotie vast op een pure en unieke manier. Ik kan daarin ook moeilijk een keuze maken welke tak van fotografie ik het leukste vind, want overal is liefde. Of het nu op een trouwerij is, een familieshoot of een bevalling. Je maakt zoveel mee! 

Naast fotografe ben ik al ruim 11 jaar freelance Event & Project Manager. Een tak van sport waar je van niks iets kan maken met resultaat. Chaos kan plannen en constant te maken hebt met uitdagingen. Ik hou ervan! 

Heb je nog een vraag of wil je meer over mij weten? Stuur mij een email!

Chat openen
Heb je een vraag?
Hi! Wat leuk dat je mijn site bezoekt! Als je vragen hebt voor een bepaalde shoot datum kan je dat hier doen via Whatsapp! Of voor andere vragen natuurlijk. Super leuk!
Liefs, Carolien